Spara-El.com ⚡

Minska din förbrukning med smarta tips!

Tips för att spara pengar [lista]

tips för att spara pengar röd spargris

När det kommit till den punkten att han gjort allt som du kan för att spara in på elen hemma, kanske det ändå inte räcker till för att få en bra vardagsekonomi. Här är våra bästa tips för att spara pengar:

  •   Se över ditt mobilabonnemang. Det finns ofta mycket pengar att spara på jämföra ditt abonnemang med andra. Många operatörer har riktigt bra erbjudanden för nya kunder.
  •   Bredbandsabonnemang, vad betalar du? Samma gäller här som för telefoni, sök efter erbjudanden hos andra bolag som ger dig lägre pris per månad än vad du har i nuläget. Se också över din hastighet, kanske kan du gå ner ett snäpp och spara in några hundralappar i månaden på det.
  •   Gör upp en budget för matkontot. Matpriserna i Svenska butiker har höjts mer än i övriga länder i Europa, till följd av inflationen. Det är hög tid att sätta upp en budget för matkontot. Du kan tjäna en hel del på att gå igenom reklambladen efter bra erbjudanden. Ett tips är att använda appen Foodrunners, där du kan jämföra priser bland olika butiker.
  •   Använd återbäringstjänster. Det finns cashback att tjäna både genom medlemskap och särskilda appar där du kan få tillbaka en viss procent av det du handlar för. Några av tjänsterna är Refundle, Rabble och cashbackshopping.
  •   Cashback med kreditkort. Att jämföra kreditkort kan vara ett bra sätt att få olika typer av återbäring. Här rekommenderar vi att man är helt säker att man kan använda en kredit med sunt förnuft och att man gör ett noga övervägande, innan man skaffar ett kort.
  •   Kort utan kredit som ger cashback. Det finns ett fåtal betalkort som ger cashback på dina köp, ofta mot en månadsavgift. Ett exempel är kortutgivaren Curve.
tips för att spara pengar röd spargris

Mer tips för att spara pengar

Det var lite tips för att spara pengar, vilket är viktigt för väldigt många under den rådande situationen. Kom ihåg att historiskt sett kommer det alltid en tid där allt bli bättre och enklare, så håll ut, gör vad du kan och håll utkik för mer tips från oss!

Tips för att spara pengar [lista]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen